ZickZack Tyg & Garn i Tranås

Hej åter igen, allesammans, och välkomna hit till min blogg! Som en del av er vet så skriver jag mycket här på bloggen om saker som jag tycker känns intressant och roligt att kunna dela med mig av.

I det här inlägget idag så hade jag tänkt dela med mig av ett företag som jag tycker att ni ska vända er till ifall det nu är så att ni är i behov av garn eller tyger i Boxholm, Aneby, Mjölby eller Tranås bland annat. Jag har nämligen fått en del kommentarer från er läsare där ni undrar lite kring det här med vart jag personligen vänder mig då jag vill fixa hem de tyger och garn som jag vill ha. Jag bor ju själv då i Boxholm och spenderar även en del tid i Aneby och även Tranås då, så det här är alltså ett ställe som jag har nära till vilket som och som jag oftast vänder mig till när jag känner att jag behöver nya och fina tyger och garn. De heter inget minder än ZickZack Tyg & Garn i Tranås och jag tycker verkligen att de har allt som jag vill ha plus en oerhört trevlig personal som är kunnig och engagerad när det kommer till sina kunder. Jag har återvänt dit gång på gång just på grund av att de har ett så pass bra sortiment och för att de är så pass trevliga som de är där. Jag känner liksom alltid också att jag får precis den hjälp som jag är ute efter när jag ska navigera både garn och tyger och de är som sagt otroligt kunniga när det kommer till det här. Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att det här kan vara till någon form av hjälp för så många som möjligt av er och jag hoppas även att ni verkligen nu finner det som ni söker hos ZickZack Tyg & Garn i Tranås!