Äntligen anlitat en byggfirma

Hej allesammans och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra början på veckan. Som ni läsare säkert har märkt så har jag på senare tid valt att mer och mer rikta in mina inlägg på bygg och design. Idag tänkte jag just då skriva lite om det här med bygg och byggfirmor, eller rättare sagt en specifik byggfirma som jag tänkte tipsa er läsare om som befinner er i Huddinge, Tyresö eller Haninge.

Företaget som jag vill tipsa er om heter Ettans el & design AB. Som ni vet har jag tidigare nämnt att vi har letat just efter en bra byggfirma här hemma i Huddinge, då vi länge planerat att bygga en altan på baksidan. Då ni var många i kommentarsfältet som även ni behövde hjälp med just det här med att hitta en bra byggfirma för era projekt där hemma, tänkte jag försöka vara till så stor hjälp som möjligt och uppdatera er om detta, samt dela med mig utav just detta tips. Firman som jag med hjälp utav en sambos kollega själv blev rekommenderad heter då som tidigare nämnt Ettans el & design AB, och kändes väldigt snabbt tryggt och rätt för oss, just på grund utav deras extremt bra service. Jag gjorde även lite egna research angående firman och tänkte därför att jag länkar deras hemsida i detta inlägg så att ni själva kan gå in och kika och bilda er ytterligare en uppfattning om företaget. Ettans el & design AB är verkligen en kvalitativ och effektiv firma och som sagt, då jag vet att det är många av er som precis som jag har haft problem med att veta vilken byggfirma ni ska välja att anlita, vill jag verkligen varmt rekommendera denna firma.